Ліхтарик YEMAO

Колеги

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо знайшов для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який перевершив очікування. Раніше користувався різними брендами, але або швидко розряджались. А от YEMAO реально вразив. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO ліхтар з акумулятором. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому краще взяти зараз, поки є в наявності.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – має функцію енергозбереження; – зручна ручка і ремінець у комплекті. Можу чесно порадити — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо навіть перевершує деякі дорогі аналоги. YEMAO ліхтар з акумулятором — це крок у майбутнє серед освітлення. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — я задоволений на 100 %.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-g580-2500-lm/
9 人阅读 · 昨天 21:47 发表

举报

评论(0)

高级模式

暂无回答,赶快抢沙发吧

0
0
快速回复 返回顶部 返回列表